ارشاد ج، 1389. قارچهای ایران. انتشارات موسسه تحقیقات گیاهپزشکی ایران.
الماسیان ص، حسینی غ، سوهانیدربان، ع و ملک زادگان ف، 1387. بررسی میزان آفلاتوکسین در بلغور ذرت. خلاصه مقالات هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی، مشهد 24 تا 26 مهر 1378، صفحه 147.
رحیمی ا، کارگر ع و زمانی ف، 1387. ارزیابی سطح آفلاتوکسین B1 در خوراک دام مزارع گاو شیری استان چهار محال و بختیاری. پژوهش و سازندگی در امور دام و آبزیان، شماره 79، صفحههای 66 تا 71.
رنجبر ر، 1387. روشهای مختلف تشخیص توکسینها. مرکز تحقیقات بیولوژی مولکولی دانشگاه علوم پزشکی بقیه ا... (عج)، شماره 10 صفحههای 1 تا 10.
رهایی س، امام جمعه ز، رضوی س و مظاهری م، 1388. توانایی سویه لاکتوباسیلوس رامنوسوس (LBGG) GG جهت کاهش آفلاتوکسین B1 موجود در پسته. مجله الکترونیک فرآوری و نگهداری مواد غذایی، جلد اول، شماره 3. صفحههای 51 تا 64.
میاحی م، راضی جلالی م و سلامات ن، 1386. جداسازی آسپرژیلوس و اندازهگیری میزان آفلاتوکسین موجود در پودر ماهی، ذرت و کنجاله سویا. مجله علوم دانشگاه شهید چمران، شماره هفدم، قسمت ب: صفحههای 95 تا 105.
Abbas KH, Cartwright DR, Xie W and Shier, WT, 2006. Aflatoxin and fumonisin contamination of corn (maize, Zea mays) hybrids in Arkansas. Crop Protection 25: 1- 9.
Agarwal VK and Sinclair B, 1997. Principles of Seed Pathology. Second ediition, CRC Press.
Barnett HL and Hunter BB, 1998. Illustrated Genera of Imperfect Fungi. 4th ed., APS Press.
Desai MR and Ghosh SK, 2003. Occupational exposure to airborne fungi among rice mill workers with special reference to aflatoxin producing A. flavus strains. Ann Agric Environ Med. 10: 159-162.
Fardos B and Magda M, 2009. Trials towards reduction of fungal growth and aflatoxin G1 production in Arabic coffee using different additives. African Journal of Food Science 3 (3): 68- 76.
Fente CA, Ordaz JJ, Vazquez BI, Franco CM and Cepeda A, 2001. New additive for culture media for rapid identification of aflatoxin- producing aspergillus strains. Applied and Environmental Microbiology 67: 4858-4862.
Huang Ch, 2007. Mechanism of intraspecific toxin inhibition in Aspergillus flavus. A Thesis for the degree of Master of Science in The Department of Plant Pathology and Crop Physiology, Zhejiang University, China.
Khanafari A, Soudi H and Miraboulfathi M, 2007. Biocontrol of Apergillus flavus and aflatoxin B1 production in corn. Journal of Environmental and Health Science 4 (3): 163- 168.
Klich MA, 2002. Identification of Common Aspergillus Species. CBS, Utrecht, The Netherland.
Mazaheri M, 2009. Determination of aflatoxins in imported rice to Iran. Food and Chemical Toxicology 47: 2064-2066.
Reddy KRN, Reddy CS and Muralidharan K, 2009. Detection of Aspergillus spp. and aflatoxin B1 in rice in India. Food Microbiology 26: 27-31.
Rodrigues P, Venâncio A, Kozakiewicz Z and Lima N, 2009. A polyphasic approach to the identification of a flatoxigenic and non-aflatoxigenic strains of Aspergillus Section Flavi isolated from Portuguese almonds. International Journal of Food Microbiology 129: 187- 193.
Scherm B, Palomba M, Serra D, Marcello A, and Migheli Q, 2005. Detection of transcripts of the aflatoxin genes aflD, aflO, and aflP by reverse transcription–polymerase chain reaction allows differentiation of aflatoxin-producing and non-producing isolates of Aspergillus flavus and Aspergillus parasiticus. International Journal of Food Microbiology 98: 201-210.
Sefidgar SAA, Gholampour Azizi I, Mirzaei M, Hadizade Moalem SHA, and Azarmi M, 2007. Comparative sStudy of the aflatoxin M1 in consuming pasteurized milk in Babol in winter and summer. Journal of Babol University of Medical Science 9: 27-31.
Sook Chun H, Jung Kim H, Ee Ok H, Hwang, JB, and Chung DH, 2007. Determination of aflatoxin levels in nuts and their products consumed in South Korea. Food Chemistry 102: 385-361.